Matkakuume nousee

Huomenna lähtee lento kohti Miamia! Matkustamme sinne kahdeksi viikoksi joista viisi yötä risteilemme Karibialla. Eilen alkoi todenteolla jännittää ja olen nytkin varma että joku byrokraattinen seikka on unohtunut ja meidät käännytetään rajalla pois. Mutta läpi menneet ESTAT on, passi on, Finnairille on esitietoja laitettu, checkin tehty... No ei kai se auta kun luottaa että kaikki on. Ja ehkä vielä kerran tarkistaa. Kerron rajanylityksestä jos ja kun olemme siitä selvinneet.

Matkakohteeksi Miami valikoitui kun Antin veli muutti sinne toissakesänä perheineen. Matkan suunnittelu aktiivisemmin alkoi viime keväänä kun aloin töissä sumplia loma asioita jotta sain tälle alkuvuodelle kaksi viikkoa lomaa. Lennot varasimme kesällä kun hinta suorille lennoille oli sopiva. Risteilyn varasimme vasta noin kuukausi sitten. Olisi kannattanut varata aiemmin, koska ensinnäkin se risteily mitä ensin mietimme olikin jo myyty loppuun ja nyt tällekään risteilylle emme saaneet haluamaamme illallisaikaa ja showlippuja varattua. Mutta pääasia että hytti löytyi! Ja ainakin nettisivun mukaan hinnat olivat viime hetken tarjoushintoja. Joka tapauksessa risteily tulee varmasti olemaan mahtava kokemus. Tulemme kertomaan siitä täällä lisää kunhan olemme sitä kokemusta rikkaampia.

Ensin on tarkoitus viettää viikko Miamissa sekä sen lähistöllä ja yöpyä ainakin enimmäkseen Antin veljen luona. Voi olla että jonkun yöreissunkin teemme, mutta suunnitelmat risteilyä ja auton vuokrausta lukuunottamatta ovat vielä melko levällään. Haluamme käydä ainakin Evergladesin kansallispuistossa, Keywestissä, Miami Beachilla ja Little Havannassa... Ja jossain jättiostoskeskuksessa. Pakkasimme kevyestä joten joitain kulutustavaroita ja vaatteita täytyykin hankkia. Tarkoitus olikin matkustaa pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa mutta tuliaistoiveita täältä Miamiin olikin yllättävän paljon (mm. Fazeria ja Oltermannia) joten otimme yhden ruumalaukun tuliaisille.

Koiramme pääsi lomalle Antin vanhemmille, jotka asuvat Raahessa. Kissojen kanssa olemme juuri nyt ajelemassa Siilinjärvelle jonne kissat pääsevät äidilleni hoitoon. Huomenna jatkamme matkaa lentokentälle. Päivittelemme tänne reissukuulumisia kun ehdimme ja nettiä on.

Luotto Kånken pääsee mukaan

Ihan kiva keli ajella


Kommentit

  1. 1xbet korean betting - Legalbet
    1xbet korean betting is a popular sports betting game that has become a very popular sport in South Korea. 1xbet The sport is quite popular and many

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit